domingo, 13 de septiembre de 2015

CASA EL CLAU - SENDA DE LA PALLA - AGRES - CONVENT D'AGRES 

Ruta que comencem des de la casa forestal La Clau, on hem quedat en la gent d'Atzeneta. Anem per el camí de l'Ombria, serra amunt, a agarrar el PR CV-103-121 direcció Agres. Esta senda també es anomenda Senda de la Palla, ja que antigament era este trajecte el que transitaven el carros plens de palla de un poble al altre. Passem per un encreuament que ens porta a la Covalta, peró que obviem. Aplegem pronte a un altre encreuamnet prop del Collado de Santa Ana. Continuem recte per la senda que ens porta al Mas de Sirvens i des de alli continuem per el Camí de l'Estació fins arribar a Agres. Una volta en Agres, ens desviem al bar Barxeta, on esmorzem.

Després apleguem a la Plaçeta de Vilana i per el carrer Major i abans d'arribar a la Plaça d'Espanya, es trobem en la Font d'Enmig. En la plaça d'Espanya, vorejem la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel per a agarrar el carrer de l'Església, carrer de Sant Gaietà, carrer dels Santets de la Pedra, on ens trobem amb la Font de la Raval, i pel carrer de la Puríssima arribem al Convent d'Agres. 

Una vegada allí i contemplat el convent, tornem pel mateix lloc que hem vingut.

















No hay comentarios:

Publicar un comentario

Eixides Setembre

Tornem al Setembre amb moltes ganes de seguir divertint-nos i córrer per les muntanyes, comencem amb la setmana esportiva, seguim amb Agres,...