miércoles, 14 de diciembre de 2022

Eixides Setembre

Tornem al Setembre amb moltes ganes de seguir divertint-nos i córrer per les muntanyes, comencem amb la setmana esportiva, seguim amb Agres, tot una ruta clàssica del Club, l'Albufera de València i pantà de Tibi. Unes rutes diferents i precioses per igual , tot un luxe. 

Com cada any col·laborem amb l'Ajuntament i les festes amb una ruta pròxima al poble, ruta que serveix per a acostar l'entorn i el nostre Club a tot el poble, tot un luxe i satisfacció que repetim cada any.

Seguim amb la ruta a Agres i al Santuari de la mare de Déu. Que dir d'esta ruta que es realitza cada any des que el Club es va formar, dia que cada any espera molta gent per la tradició existent a Atzeneta a anar a peu al Santuari. 

Seguim amb una ruta per l'Albufera de València i la Gola de Bunyol, una ruta fàcil i preciosa pel parc natural, un llac natural mes gran de la Comunitat Valenciana que uneix una infinitat de varietats botàniques i refugi per a moltes aus autòctones i de pas. Aprofitant la ruta votarem en les eleccions de la FEMECV, en la que resultem triats per a la junta com a Club, i acabem amb una dinar de categoria. 

Per últim visitem el pantà de Tibi, un dels pantans mes antics de Europa en funcionament, ruta circular que ens porta per la part baixa de la presa i que per un lateral de la mateixa, pugem a la part superior del pantà amb una paret espectacular per a disfrutar de les vistes des de dalt i del pantà que estava ple, una passada.



































No hay comentarios:

Publicar un comentario

Eixides Setembre

Tornem al Setembre amb moltes ganes de seguir divertint-nos i córrer per les muntanyes, comencem amb la setmana esportiva, seguim amb Agres,...