lunes, 2 de diciembre de 2019

Sopar de Nadal 2019 i Ruta Geològica a l'Orxa

Com cada any ens ajuntem per a celebrar el nadal i exposar els comptes a tots els socis. Enguany hem realitzat multitud d'eixides i organitzat unes quantes rutes culturals i altres, destacant sens dubte, el Dia del Senderista. No podíem tancar enguany sense sopar en germandat i celebrar l'aniversari del grandíssim company Juan, que ens va tindre el cor en un puny este estiu. Un any carregat de bons moments i records que ens fan agafar forces per a afrontar un any més les sendes de les serres de les nostres comarques. Vos deixe amb unes poques fotos del sopar.









El diumenge, uns pocs companys van realitzar una ruta geològica per l'Orxa, en la que ens han ensenyat que eren els ritmites, les roques calcàries, calcites i dolomites, els estrats, els diaclasses i les falles, els espeleotemes, agromerats, l'estatigrafía del sol, una remoció en massa, el runars... un mati molt productiu que farà que a partir d'ara vegem les excursions amb les ulleres geològiques. 
Ara unes fotos del que vam aprendre i que compartirem amb els demés socis.





















No hay comentarios:

Publicar un comentario

Eixides Setembre

Tornem al Setembre amb moltes ganes de seguir divertint-nos i córrer per les muntanyes, comencem amb la setmana esportiva, seguim amb Agres,...