miércoles, 14 de diciembre de 2022

Eixides Juny 2022

 Amb un mes de Juny molt calorós, realitzem unes rutes per a tancar de cara a l'estiu, primer una clàssica del Club desprès una més fresca i per a tancar una nocturna. 

La primera ruta ens porta a La Forada de Benissivà, en la Vall de Gallinera, una ruta que tots coneixem per les precioses vistes de tota la ruta i per les excel·lents cireres que mengem i comprem en la cooperativa. 

La ruta pels Tolls de Quesa ens porta per un paratge excepcional per la seua bellesa i pels Tolls que ens permeten refrescar a l'acabar la ruta, quasi imprescindible per a estes dates de molta calor

Per a tancar la campanya abans de l'estiu, no pot faltar una ruta nocturna, si és veritat que és una ruta molt coneguda per tots com és la pujada a la Covalta, però diferent a la vegada per realitzar-la a la nit, vistes nocturnes de la Vall d'Albaida que disfrutem al sopar i dignes del millor restaurant, tot un plaer.















https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/benitaya-llombay-104708277

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/cinglas-y-charcos-de-quesa-105304795

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/atzeneta-dalbaida-covalta-106946463

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Eixides Setembre

Tornem al Setembre amb moltes ganes de seguir divertint-nos i córrer per les muntanyes, comencem amb la setmana esportiva, seguim amb Agres,...