domingo, 29 de enero de 2017

Dia del Senderista de la CV 2017

El Centre Excursionista d’Atzeneta d’Albaida “Amics del Benicadell”, premiat en la marxa del Dia del Senderista.


Va ser l'equip amb més participants en aquesta activitat organitzada el 29 de gener a Xeresa per la Federació d'Escalada i Muntanya de la Comunitat Valenciana.


Centre Excursionista d’Atzeneta d’Albaida “Amics del Benicadell”, va ser premiat en la marxa del Dia del Senderista de la Comunitat Valenciana com a equip amb més participants federats en aquesta activitat organitzada el 29 de gener a Xeressa per la Federació d'Escalada i Muntanya de la Comunitat Valenciana i el Club d’Esports de Muntanya “Corresendes Xeresa”. Van prendre part al voltant de quatre-cents senderistes federats de la tota la Comunitat Valenciana. L'activitat va consistir en una marxa de 14 quilòmetres per la Serra del Monduber. El Centre Excursionista d’Atzeneta d’Albaida “Amics del Benicadell” va participar amb 27 socis federats del club.En poder continuare posant mes fotos.1 comentario:

Nocturna 2019 De Beniarres fins Atzeneta

Un any mes , abans de la parada estival , realitzem una ruta nocturna des de Beniarrés fins a Atzeneta , una ruta que transcorre per l'O...