domingo, 29 de enero de 2017

Dia del Senderista de la CV 2017

El Centre Excursionista d’Atzeneta d’Albaida “Amics del Benicadell”, premiat en la marxa del Dia del Senderista.


Va ser l'equip amb més participants en aquesta activitat organitzada el 29 de gener a Xeresa per la Federació d'Escalada i Muntanya de la Comunitat Valenciana.


Centre Excursionista d’Atzeneta d’Albaida “Amics del Benicadell”, va ser premiat en la marxa del Dia del Senderista de la Comunitat Valenciana com a equip amb més participants federats en aquesta activitat organitzada el 29 de gener a Xeressa per la Federació d'Escalada i Muntanya de la Comunitat Valenciana i el Club d’Esports de Muntanya “Corresendes Xeresa”. Van prendre part al voltant de quatre-cents senderistes federats de la tota la Comunitat Valenciana. L'activitat va consistir en una marxa de 14 quilòmetres per la Serra del Monduber. El Centre Excursionista d’Atzeneta d’Albaida “Amics del Benicadell” va participar amb 27 socis federats del club.En poder continuare posant mes fotos.1 comentario:

A Agres a esmorzar

Un any mes convertim una ruta, clàssica del club, en una bona escusa per a assentar-nos en la mateixa taula a compartir un bon esmorzar i un...