lunes, 25 de febrero de 2019

Circular al voltant del Puig Campana

Esta setmana hem fet un viatge organitzat a Finestrat, on hem fet dos rutes al Puig Campana, partint des de la Font del Molí. Les dos han sigut circulars, però diferent nivell de dificultat. Una ha sigut al cim del Puig Campana de nivell molt alt, i l'altra a sigut al voltant de la muntanya, de nivell mitjà. Una part xicoteta del grup ens hem decantat per la segona i esta és la seua crònica.

Hem partit des de la Font del Molí per a agarrar la senda PR-CV 289, replet de pins i carrasques, on hem creuat el Barranc dels Marietes, el Racó de les 9 Houres, veiem al lluny la Serra d'Aitana, continuem pel Racó del Gatet, el refugi de José M.Vera i el Coll del Pouet. Ací hem esmorzat i després hem continuat la nostra marxa passant per la Font de la Solsida. El paisatge canvia, ja que el  24 de gener de 2009 gran part d'aquesta muntanya es va incendiar a causa de la caiguda d'una torre d'alta tensió, a causa del fort vent que assotava la zona, i va arrasar unes 1000 hectàrees. Continuem la nostra marxa veient al lluny la Serra del Bernia, la Serra Gelada, Benidorm, Finestrat, etc, tornant de nou al nostre punt de partida. 

Una vegada acabada la ruta, ens dirigim al poble de Finestrat, on el pícnic ens espera.



































Enllaç a Wikiloc Circular al voltant del Puig Campana

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Eixides Setembre

Tornem al Setembre amb moltes ganes de seguir divertint-nos i córrer per les muntanyes, comencem amb la setmana esportiva, seguim amb Agres,...