miércoles, 5 de febrero de 2020

Commemoració del 10 aniversari del Club

Este cap de setmana hem commemorat el 10 aniversari del Club Excursionista d'Atzeneta amb una gran quantitat d'actes. Comencem el dissabte amb la inauguració de l'exposició fotogràfica, de trofeus, material de muntanya i de dos maniquins vestits amb roba muntanyenca d'ahir i de hui per a que s'aprecie la diferència de materials usats. Les fotografies recorren la història del Club amb instantànies que als mes veterans els fa recordar eixes rutes quasi oblidades. Rutes culturals, Dia del Senderista, Entrecomarques, setmana esportiva i infinitat d'actes i col·laboracions realitzats en estos anys, sense oblidar-nos de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament d'Atzeneta que sempre a estat al nostre costat. El diumenge seguim amb l'exposició i una ruta senderista per la serra dels voltants d'Atzeneta. Comencem des del Museu per a pujar fins a la, molt volguda, Font Freda per a esmorzar i que a l'acabar, pel Mirador de La Vall, baixem per a buscar la font del Melero i el castell de Carrícola, una ruta molt pròxima i bonica pel nostre entorn. No podríem acabar este dia sense assentar-nos al voltant d'una taula i compartir una paella valenciana autentica i una bona tertúlia. Una celebració que no seria possible sense l'esforç desinteressat d'eixos companys que any rere any realitzen pel Club i amb el president, Ximo Tormo, al cap. Donar les gràcies a totes i tots per vindre i col·laborar i també agrair la implicació en el canvi d'hàbits pel medi ambient que realitzem, com va ser el portar-nos la vaixella de casa. Desitjant que tots els components del Club hagen disfrutat dels actes, vos deixe amb una recopilació d'imatges del dia i que no siga l'última.

L'EXPOSICIÓ

























LA RUTA
















EL DINAR












                                             Trak de la ruta del 10 aniversari del Club

En agraïment a l'esforç i col·laboració , per xicoteta que siga , i per cada paraula i gest d'anim de cada component d'este meravellós CLUB .



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Eixides Setembre

Tornem al Setembre amb moltes ganes de seguir divertint-nos i córrer per les muntanyes, comencem amb la setmana esportiva, seguim amb Agres,...