domingo, 22 de octubre de 2017

Alt del Piquet i Castell d'Énguera

Este diumenge realitzem un recorregut per la serra d'Enguera pujant a l'Alt del Piquet i visitant les restes del Castillo de la Comanda. Hem hagut d'acurtar el recorregut degut a una batuda de porc senglars que s'estava realitzant per la zona, però queda pendent la pròxima visita al punt geodèsic i poblat Iber de lucena.
L'Església de Sant Miquel Arcàngel . D'estil manierista, va ser construïda entre els segles XVI i XVII i és una mostra grandiosa de l'esplendor renaixentista d'influència herreriana.

                                       Ermita de Sant Antoni de Padua                                                     Alt del Piquet

Castell de la Comanda . Es tracta d'una fortalesa musulmana, construïda entre els segles XI i XII conquistada per les tropes castellanes al comandament de Pedro Núñez de Guzmán. La seua situació fronterera el va dotar d'una gran importància estrátegíca. Es va mantindre operatiu fins a 1.365, any en què Pere IV el Cremonioso va ordenar la seua demolició per a evitar que poguera ser utilitzat per les tropes castellanes durant les Guerres de la Unió . El terratrémol de 1748 va acabar per rematar les estructures que quedaven en peuNo hay comentarios:

Publicar un comentario

Nocturna 2019 De Beniarres fins Atzeneta

Un any mes , abans de la parada estival , realitzem una ruta nocturna des de Beniarrés fins a Atzeneta , una ruta que transcorre per l'O...