domingo, 13 de octubre de 2019

Aielo Cim del Teleraco i Barranc de la Fos

Este diumenge ens desplacem a la població veïna d'Aielo de Malferit per a realitzar una pujada a la Cim del Teleraco, una bona pujada que acaba amb un passeig per una cresta, poc tècnica però amb unes boniques vistes, tant de La Vall d'Albaida com de la Costera. Este Vèrtex, a una altitud de 727Mts, és oficialment cridat d'Egea. La baixada també és un poc perillosa, per això l'hem de realitzar amb precaució per a evitar caigudes. Després d'esta baixada parem per a esmorzar i ja emprendre el camí de volta que passa per el Barranc de La Fos, enclavat en la Serra Grossa i entre les poblciones d'Aielo, Moixent, Vallada, Montesa i Ontinyent, una zona amb múltiples rutes. Ja passem a un camí mes transitat  per a arribar al poliesportiu d'Aielo i donar per acabada esta bona ruta. 
Hem passat un gran dia amb bona companyia, encara que amb prou calor per a estes dates, també amb una bona afició que vol comprar un nou GPS al guia per a què no els porte ni camp a través ni per baixades perilloses com la de hui.
"No patiu, tot s'arreglara"

































https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/aielo-de-malferit-cim-del-teleraco-42400189

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Eixides Setembre

Tornem al Setembre amb moltes ganes de seguir divertint-nos i córrer per les muntanyes, comencem amb la setmana esportiva, seguim amb Agres,...