domingo, 6 de octubre de 2019

Itinerari Ambiental Racó de Sant Bonaventura - Els Canalons


MOLÍ DE ROMÁ - FONT DEL QUINZET - PONT DE LES SET LLUNES - RACÓ DE SANT BONAVENTURA - FONT DEL RANXERET - ELS CANALONS - VISTA AL CASTELL DE BARXELL - EL SALT - VIA VERDA

Hui hem fet el ITINERARI AMBIENTAL RACÓ DE SANT BONAVENTURA - ELS CANALONS, de la mà del nostre amic Enrique Verdú i la seua dona Maite. 


Hem començat des del polígon industrial de Batoi, pasant pel Molí de Romá i continuat vorejant el riu Barxell o Riquer fins arribar a la Font del Quinzet. Una vegada allí continuem, peró esta vegada vorejant el riu Polop, passant per baix del pont de les Set Llunes, fins arribar al paratge natural del Racó de Sant Bonaventura.


Continuem la nostra marxa fins arribar a la Font del Ranxeret, on tindrem que agarrar-se a unes cadenes per a passar al altre costat, salvant el riu i poder continuar la nostra ruta.

Una vegada passem sense molt de perill continuem fins arribar als Canalons, espectaculars moles de pedra, moldejats pel temps dels anys amb l'ajuda de l'aire i agua. Continuem la nostra ruta fins arribar a la altura del castell de Barxell, on es desviem per agarrar la senda que ens porta al Salt i finalment baixar i agarrar la Via Verda per arribar al punt final de la ruta.

Ací vos deixem algunes del millar de fotos que hem fet:
































Podeu clicar ací per vore la ruta al wikiloc Itinerari Ambiental Racó de Sant Bonaventura - Els Canalons

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Eixides Setembre

Tornem al Setembre amb moltes ganes de seguir divertint-nos i córrer per les muntanyes, comencem amb la setmana esportiva, seguim amb Agres,...